Sidor

lördag 13 augusti 2011

Inlägg av Ralph Haglund
PA tänker utropa ny stat:
EU och Sverige har redan lovat betala vansinnet.
Tänk om man hade varit en palestinier – får de ekonomiska problem pga deras egen idioti kommer genast Bildt med pengar för att betala det. Av mina inbetalade skattemedel. Utan att fråga mej.

Sverige ensamt ger utan vidare 4 million Euros av mina skattepengar. Dessutom ger EU direkt 22.5 miljoner Euros, också från mina skattepengar, för att de ståndaktigt vägrar fredsförhandla utan i stället tror att FN ska ge dem allt de tigger om.
För det får vi ett speciellt tack. Sen kan PA fortsätta sin terror mot Israel med gott samvete – de har ju blivit godkända av Sverige.
PA, Palestinska Auktoriteten, betalar “löner” till mer än 170.000 av kanske 1.500.000 människor. Tala om att ha gott om statstjänstemän…… Det hade varit döskoj att se en lista över deras arbetsuppgifter den senaste månaden. Att bevaka varandra? Sverige anser det alltså rimligt att vi betalar inkomsten för mer än 10% av alla palestinier med dina och mina skattepengar. Tala om att vara bortskämd – de har aldrig någonsin fått chansen att betala sitt eget liv, utan alltid fått det som bakshish från väst i huvudsak – de rika arabländerna har för länge sedan tröttnat på att ge dem presenter, när de inte gör att slapande grand själva för att generera exportinkomster.
Inte ett enda land har vågat placera industribyar där, att betalas av med godkänd produktion. Vi har placerat många sådana i Kina eftersom vi litar mer på dem, trots det stora avståndet dit för transporten. Sverige GER palestinierna hur mycket som helst men LÅNAR dem aldrig något, som att bygga upp en industriby där, eftersom de inte litar på dom. Och förresten får de inta göra det för Diakonia som blir rasande när Israel försöker hjälpa palestinierna på samma sätt.
Varför ger de så mycket? Finns en och endast en anledning som har att göra med vänskapen till ens fienders fiende.
Och Abbas vet att det bara är att köra på, och att han omedelbart får säckar av inflationssäkrat guld från Sverige utan krav på att upphöra med terror och hatpropaganda.. . . .. .

rated 5.0 by 2 people | comment [?]

You might like:
• Egypten är det nya Iran
• Brottslingen Dror Feiler tycker han inte är kändis nog på sitt “artisteri”.
• Sarah Palin MYCKET attraktivare än Obama!
• Chockerande rapport om Norges antisemitism.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar