Sidor

lördag 24 september 2011

Ahmadinejad tar Hitlers roll i MellanösternSkrivet av IVAR
Ahmadinejad tar Hitlers roll i Mellanöstern
"Palestina kommer en dag bli befriade". USA bör "sluta stödja den sionistiska regimen", dialog med Israel kommer inte att lösa problemen.

Detta är en illustration. Men är du verkligen kan se skillnaden?
Irans president Mahmoud Ahmadinejad sade att han tror "Palestina en dag kommer att bli befriade", sade den iranska regeringen anser att det är palestiniernas rätt att upprätta en stat, talar med universitetsstudenter i New York på onsdagen.
Det vore bättre för USA, tillade han, att "sluta stödja den sionistiska regimen", den officiella iranska nyhetsbyrån Irna rapporterade.
Israel självt, hävdade han, bildades "i ett försök att förlänga dominans över Mellanöstern."
Källa: Jerusalem Post
Min kommentar:

General Rommel och hans slaktare fastnade i sanden i Mellanöstern.
År 1942 var Nazi-Tyskland på väg att "befria"Egypten från brittiska"ockupation".
General Erwin Rommel lyckades nästan i hans Nordafrika kampanj.
Hitler och Mussolini var inte särskilt intresserad av egyptiska kulturen.
De var på väg till Jerusalem för att "befria det heliga landet", och slakta några judar.
Nazi-Tyskland inte 1942.
Den iranske presidenten har samma planer som Hitler. Han vill "befria"Jerusalem. I gammal god engelska, dess korrekta att tala om en "re-ockupation". Eftersom Islam hade härskat i Jerusalem tidigare.Muslimerna sparkades ut från Jerusalem när de kristna brittiska generalen Sir. Edmund Allanby befriade staden 1917. År 1948 var jordanska soldater åter ockuperade östra Jerusalem, men sparkades ut av den segerrika sionistiska armén 1967.
De muslimer som har försökt att åter ockupera Jerusalem är ett gäng lösare talet, och så är deras anhängare. Det är helt enkelt inte lätt att återta en fri stad, och föra den tillbaka under en despotisk totalitärt islamiskt styre.
Må Gud i Bibeln att hålla den islamiska Jihad'ists ut ur Jerusalem. Och låt Jesus Messias snabbt återgå till jorden, och ta itu med alla fiender av sanningen.
Skrivet av Ivar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar