Sidor

lördag 25 december 2010

Julia Caesar rasar mot Mångkultur och mediaprofeten Gert Gelotte

Ta del av dessa tankar av Julia Caesar, hon kan knappast vara ensam

JULIA CAESAR skriver i dag: LÄGG NER MÅNGKULTUREN! i en skarp uppgörelse med Sveriges politiska, massmediala och den övriga maktelitens etablissemang:

• Kostnader som inte i första hand mäts i kronor och ören men som är högst påtagliga. Många människor, inte enbart svenskar utan även välintegrerade invandrare, känner i dag sorg, vrede, rädsla, otrygghet, otrivsel och vanmakt i Sverige. Bloggar och läsarkommentarer på Internet är en ventil där raseri och förtvivlan över det land som har tagits ifrån oss får pysa ut. Det ska nog politiker och övrig maktelit vara glada för. När så starka känslor av förlust och vrede manifesteras i handling har politikerna definitivt tappat kontrollen över en samhällsdestruktion som de själva har skapat. Från historien vet vi vad som kan hända när splittring och konflikter går tillräckligt djupt mellan olika befolkningsgrupper. På flera platser i Sverige står medborgare i dag vid den brytpunkten.

• Så – lägg ner mångkulturen! Erkänn fiaskot, slå till bromsarna, vänd kursen och skrota den mångkulturella utopin innan det är för sent! För var och en som har ögon att se med är det uppenbart att Sverige är inne i en ohållbar utveckling som måste få ett slut. Vilka ytterligare bevis behöver politikerna för att mångkultur inte fungerar? Svenska folket förtjänar en avbön och uppriktig ursäkt från samtliga politiska partier för vad de har gjort mot Sverige och dess befolkning. Det finns bara ett ord: landsförräderi. Även om ideologin dödförklaras kan jag försäkra att både politiker och medborgare under oöverskådlig tid kommer att ha fullt upp med ta hand om de skador som vårt land har tillfogats under decennier."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar