Sidor

lördag 2 april 2011

ÄR DETTA DET NORGE JAG KÄNNER


Tack Ralph för att du håller koll

Dessa venstrepartister har ingen aning om vad dom pratar om. De drar sitt eget land i fördärv/kk
...................................................
Norge tänker attackera Israel militärt.
Europeiska vänsterfanatiker: Tillämpa Libyen som prejudikat att attackera Israel.
[Se även min tidigare artikel!]

Omri Ceren 2011/03/27 – 15:03

Detta kunde inte ha varit mer förutsägbart:

Junior partnern i den norska regeringen, Kristin Halvorsen (Sosialistisk Venstreparti) planerar att rösta om en åtgärd som kräver militära åtgärder mot Israel om den beslutar att agera mot terroristorganisationen Hamas i Gaza … Här är det ytterst luddiga resonemanget bakom förslagets trovärdighet att världssamfundet i sin konfrontation med Gadafiregimen urholkas om det inte finns någon reaktion mot andra stater i regionen som begår övergrepp mot civilbefolkningen. Hela världssamfundet måste därför också reagera mot israeliska flygattacker mot terroristerna i Gaza.

Visserligen är Norge ett specialfall. Landets nivå av institutionaliserad anti-israelisk fientlighet är patologisk. Norge är där israelerna vräks från ain ambassad eftersom den “utgör ett säkerhetshot omkring byggnaden”. De säkerhetshot som finns sporras delvis av norska myndigheter som finansierar anti-israeliska hatefester, antingen i form av hat mot Israel All-Star akademiska seminarier eller via blodiga utställningar där döda palestinska barn radas upp bredvid hjälmar av israeliska soldater, i sann klassisk Nazi-stil. Israelerna försöker flytta någon annanstans, men ingen är villig att hyra mark till landets favoritmål för “låt oss hata två minuter”. Så det är oklart vad som kommer att hända.

Norge har också en lång tradition av att försöka skydda deltagare i folkmord av judar, från israelisk vedergällning. År 1992 smugglade norska Unifil-trupper bort libanesiska terrorister från IDF, en av många stunts före och efter som tvingade israelerna att misstro norrmännens deltagande i den internationella styrkan. Landet är också en inkubator för kreativ anti-israelisk lawfare, som hände när Röda korset hittade på tanken att åtala dubbla israelisk-norska medborgare för krigsförbrytelser. Så det är ingen överraskning att Oslo skulle vara i främsta ledet för att försöka tillämpa Libyens Ansvar-att-Skydda-prejudikatet på Israel.

Men med tillbörlig respekt för Norges status som en särskilt giftig kloak med anti-israelisk uppvigling, kommer tanken inte att stanna i Oslo. Ambassadör Rice och president Obama har lyckats knyta till sig användningen av nationella styrkor med en särskilt flexibel tolkning av internationell humanism. Samtida internationell humanism i sin tur är en förevändning där det sjuder av aktivister och statliga tjänstemän som använder detta för att hemsöka Israel. Med varje tänkbart juridiskt verktyg vänder man sig redan mot den judiska staten, och det är oundvikligt att detta nya och mer expansiva prejudikat snart kommer att bli mycket populärt.

Svenska Aftonbladet håller förstås omedelbart med Norge. Guillous sjuka hjärna måste mest bestå av inälvsparasiter.

Norges produktion av hatfilmer mot Israel i bästa Pallywoodstil är välkänd. Läs här.

.
vg457 vg478 vg420 vg500 vg611 DN SR....


rated 3.0 by 2 people | comment [?]
You might like:
•Varför attackerar Obama Ghaddafi och inte Hizbollah? Israelflyg.
•Judar i Sydostasien.
•Hur Armémuseum och Diakonia driver på Israelhatet i Sverige.
•Jämför Hamas och Ghaddafi..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar