Sidor

söndag 30 oktober 2011

Radiotystnad: Inga nyheter om 39 raketer avfyrades mot Israel


FRÅN IVAR

Radiotystnad: Inga nyheter om 39 raketer avfyrades mot Israel
39 raketer och granater som avfyrats från Gaza in i Israel under de senaste 24 timmarna. Man omkom i Ashkelon.


Raketer från Gaza är inte längre en terroristhandling i västerländska medier. Det ignoreras, eller presenteras som något som Israel förtjänar.
Den dödliga raketbeskjutning fortsatte in i södra Israel. Islamiska Jihad påstod sig inte ha känt till eldupphör, rapporterade Israel Radio.

IDF taleskvinna Avital Leibovich sade söndagsmorgonen att 39 raketer och granater har avfyrats mot Israel från Gazaremsan under de senaste 24 timmarna. Tidigt söndag morgon, avlyssnade Iron Dome system för robotförsvar två Grad-raketer avfyrades mot Gan Yavne.

Källa: Jerusalem Post

Min kommentar:

Jag tittade snabbt igenom fyra största norska tidningar på nätet. Inte ett enda ord om den massiva missil attack mot Israel från Gaza.

BBC är för stora för att helt bortse från en sådan attack. Men nyheterna som från London skylla Israel. BBC understryker att IDF hade dödat fem "militanta" inne i Gaza igår.

Nato hjälpt Islamiska Jihad att vinna inbördeskriget i Libyen. Kalla blodiga mord hyllades i västerländska medier som "frihetskämpar".

Samma Jihad fighters lanserar nu en massiv attack på Israel. Tanken är att provocera Israel att skicka IDF inne i Gaza. Hamas kommer att ropa "varg" , och internationella media kommer att stödja terrorister.

TV-ankare och kommentatorer kommer att börja fråga sig varför Nato inte skyddar Gaza, som de skyddas Bengazhi?

Uppenbarelseboken 16:16
Och de samlades kungar tillsammans för att den plats som på hebreiska heter Harmagedon.

Ner linjen väntar slaget vid Harmagedon. Den hedonistiska och materialistiska efter det kristna Europa och USA inte bryr sig om Bibeln. Deras ledare är blinda guider, som tar deras länder på vägen till avgrunden. De barn som har blivit lurade av Satan är dömd, om de inte ångrar.

Den slutliga striden kommer att stå i Sion.

Var står du?

Skrivet av Ivar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar