Sidor

måndag 24 januari 2011

Israel i Sverige


Ralph Haglund

Pallileaks.
Jag läste någon helt hysterisk bloggare som hakat på dagens artiklar om läckor av hemliga palestinaarabiska dokument, där han hysteriskt rabblade upp den vanliga osammanhängande kedjan av lögner emot Israel. Det känns alltid obehagligt när folk kan hata så intensivt att de skriver vad dravel som helst utan att ha några som helst kunskaper bortom de svenska massmedia.

DN klämmer i med “Såväl palestinier som israeler hävdar Jerusalem som sin huvudstad,” utan hänsyn till verkligheten.

Jerusalem har varit judarnas huvudstad i 3000 år, ytterligt väl dokumenterat. Ungefär mitt på den tiden föddes Muhammed.

San Remobeslutet 1920 säger att området ska bli det judiska hemlandet – skulle det då inte omfatta judarnas heligaste plats???

Säkerhetsrådets §242 säger att Israel ska lämna vissa områden de tvingades ockupera efter att ha anfallits 1967 – INTE ALLT, speciellt som Judéen/Samarien/Gaza inte har någon laglig statlig ägare fram till ett fredsavtal! De hade illegalt ockuperats av Jordanien och Egypten genom anfallskrig, och de åkte ut när Israel rensade där i självförsvar eftersom de hade blivit anfallna därifrån. Självklart kräver §242 på inget sätt att Israel ska lämna ifrån sig judarnas heligaste plats! Be muslimerna lämna Mecka och bygga ett sandslott i öknen och studera reaktionen.

I Oslo fick Arafat kontroll över area A och B mot villkor att han totalt stoppade all terror, all hatpropaganda, samlade in alla illegala vapen och burade in alla terrorister – mer än tre veckor. Inget av allt detta har PA/Abbas/Fatah än uppfyllt och de har alltså ingen som helst rätt att kontrollera någonting! Area C, där de judiska bosättningarna ligger och militära säkerhetsområden som ser till att inte Israel får raketramper också till öster, som de har i norr och söder. Eller får judar av princip inte skydda sina liv? Hela Judéen/Samarien har fortfarande ingen statlig ägare, fram till ett verkligt fredsavtal, som inte endast går ut på lurendrejeri, som allt araberna hittills har försökt sej på. Minns Arafats brasklapp efter Oslo, se längst ner på denna länk.

Israels rättigheter bygger alltså på flera punkter förutom den historiska rätten som Bibeln och massor av arkeologiska fynd har visat. Och detta än mer eftersom de nu har ägt landet i mer än 60 år.

Vad har palestinaaraberna för rättigheter? Inga alls eftersom de inte uppfyllt kraven för att få kontrollera area A och B! Och de har exakt INGA rättigheter till någon del av Jerusalem! Minns – judarna accepterade motvilligt FN:s påhitt att deklarera Jerusalem som internationellt 1947, fram till det att jordanska styrkor med engelsmannen Glubb Pascha i spetsen attackerade och illegalt ockuperade hela det Jerusalem som var det enda som fanns fram till för 150 år sedan, och där satt de – efter att ha dödat eller kastat ut varenda jude – där hade varit en majoritet judar innan de kom. De förstörde alla av de bortåt 60 synagogorna, en del uråldriga. När en nyligen återuppbyggdes blev araberna rasande. Link. NYTimes var inte mycket bättre och tycker inte judarna har rätt att bygga upp de synagogor som araberna har raserat. Dessa blev åsnestall och pissoarer. Jordanierna grävde upp mer än 30.000 judiska gravstenar och använde som gatsten. Det är det enda som palestinaaraberna baserar sina “rättigheter” på! ETT land godkände den ockupationen, Pakistan…….

Och nu vill de svenska massmedia göra sammalunda, retroaktivt. Baserat på samma sak tycker de att palestinaaraberna plötsligt har rätt till judarnas huvudstad. Tala om ren och skär antisemitism. Palestinierna kommer med “erbjudande” om vad som ingalunda tillhör dom!

En från Dror Feilers gäng har på direkten kommit med en otrolig svada till Brännpunkt – sånt tar de omedelbart in, skriver man något pro-israeliskt där med lite mer fakta, inte en chans, de säjer inte ens nej tack numera. Feilers gäng utnyttjar till döds det faktum att de är judar och samtidigt hatar Israel – eftersom det ger publicitet. Det lönar sej att vara självhatande jude.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar