Sidor

onsdag 23 mars 2011

Vedervärdigt
ÄR DET NÅGON SOM BRYR SIG ÖVER DESSA ÖVERGREPP


www.ilyameyer.com – Svenska


Här är fakta, dra dina egna slutsatserDet EU- och FN-finansierade kriget mot Israel fortsätter
Alldeles nyss språngde palestinska terrorister från Fatahregeringen i Ramallah en kraftig bomb i centrala Jerusalem. Hittills har 25 skadade påträffats, av vilka 3 kritiskt skadade.

Det palestinska våldsdådet kommer samma dag som palestiniernas andra Hamasregering, den i Gaza, sköt ett antal raketer mot civila judar i staden Beersheba.

Vilket i sin tur kommer ett par dagar efter att palestiniernas Hamasregering i Gaza sköt ett antal raketer mot civila judar i staden Ashkelon.

Som i sin tur kommer en dag efter att palestiniernas Hamasregering i Gaza sköt ett 50 granater mot civila judar i byar och städer i södra Israel.

Vilket i sin tur kom bara några dagar efter det att palestinska terrorister från den palestinska Fatahregeringen slaktade en judisk israelisk familj inklusive deras spädbarn i byn Itamar.

Allt detta våld är endast möjligt tack vare att EU och FN ger palestinierna frikostiga bidrag utan att ställa några som helst motkrav i form av ett slut på hatet, den antisemitiska propagandan eller de konstanta attackerna.

Om du är medborgare i ett medlemsland i FN går dina skattepengar till att finansiera detta barbari.

Och om du dessutom är medborgare i ett EU-land, betalar du en gång till via frikostiga EU-bidrag till palestiniernas två regeringar i Ramallah och Gaza City.

Om du dessutom är svensk medborgare, grattis: då betalar du en tredje gång genom ofrivilliga bidrag som tas från svenskt skattemedel och slussas till palestinierna via SIDA.

Utan något som helst motkrav.

Dags för massiv civil olydnad: betala in dina skatter i ett spärrat konto hos länsstyrelsen och fortsätt att göra det tills din regering, ditt EU och ditt FN ställer kraftiga motkrav på palestinierna.

Gör det nu. Omgående.

Denna posten var publicerad på Onsdag, Mars 23rd, 2011, 4:31 em

Kommentarer är stängda.

--------------------------------------------------------------------------------

www.ilyameyer.com – Svenska
RSS Om Om författaren Förbehåll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar