Sidor

måndag 5 december 2011

45 av 48 våldtäkter i Oslo i år utförda av muslimer; ministrar skyller på Israel.

http://israelisverige.info/?p=10201&utm_source=feedburner&utm_me


45 av 48 våldtäkter i Oslo i år utförda av muslimer; ministrar skyller på Israel.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/150378
Rapport: 45 av 48 våldtäkter i Norges huvudstad utförda nyligen av muslimer, men norska ministrar tror att detta bara är pro-israelisk propaganda ..

Av Gil Ronen
Först Publicerat: 2011/12/04, 06:58

Norge lider av en aldrig tidigare skådad våg av våldtäkter som till stor del begås av muslimska invandrare mot lokala kvinnor, enligt Yehuda Bello, en hyllad israelisk bloggare vars särskilda intressen omfattar Norge.
Bello, som förstår norska och har norska kontakter, rapporterar att från januari till slutet av oktober hade 48 våldtäkter bekräftats ha utförts i Oslo ensamt, 45 av dem av muslimer. Under de första sex månaderna 2011, anmälde 208 norska kvinnor våldtäkt och våldtäktsförsök enbart i Oslo. I hela Norge har 929 våldtäkter och försök till grova våldtäkter rapporterats sedan början av året, tillägger han.
Bello konstaterar att Norge är “den mest avancerade landet i världen när det gäller att bevilja rättigheter för kvinnor.”Men, tillägger han, den “politiskt korrekta förruttnelsen” förhindrar våldtäktsvågen av muslimer från att rapporteras.”De kallas” icke-västerländska”,”mörkhyade”,”från Mellanöstern” etc.
Efter det att en polisrapport i Oslo (med tidigare statistik) sade att muslimer som våldtar norska kvinnor gör detta ur en religiös övertygelse att detta var rätt sak att göra, utbröt en stormig allmän debatt, rapporter Bello, och “ministrar, de flesta uttalade antisemiter, hävdade att rapporten och dess publicering tjänade Israel och dess ockupationspolitik.”
Norges justitieminister försvarade polisens rapport, men sade också att “Israelerna måste vara glada att höra om det.”
Bello säger att kvinnor inte vågar sig ut från sina hem efter mörkrets inbrott i många delar av Norge och att många har även färgat håret svart, ur övertygelsen om att blont hår är mer lockande för våldtäktsmännen. Några bär tårgas, även om detta strider mot lagen........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar